0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

REMI U PANČEVU: Čukarički izbegao poraz od Železničara u poslednjim minutima!

Objavljeno: 04.09.23 u 21:51

Tinejdžer spasao ‘brđane.’

U poslednjem meču šestog kola Mozzart Bet Superlige Srbije sastali su fudbaleri Železničara iz Pančeva i Čukaričkog, a rezultat je bio 2:2. Domaća ekipa je ušla hrabro u susret i nije prezala od tima sa Banovog brda koji je prošle sezone ostvario istorijski rezultat i igra evropu.

Pančevci su poveli su u 30. minutu, a strelac je bio nekadašnji fudbaaler Čukaričkog Aleksandar Đorđević. Nakon svega pet minuta igrači Železničara su udvostručili prednost, a precizan je bio Romanić, kada je Drezgić napravio grešku i poklonio prednost protivniku.

U drugom poluvremenu ‘brđani’ su se konsolidovali i dodali gas, a to im se isplatilo u 48. minutu, kada je Miladin Stevanović  ubacio loptu sa leve strane u kazneni prostor, a Igor Miladinović je bio precizan i prepolovio prednost. Čukarički je krenuo sa još boljom igrom kada je na teren kročio Luka Stojanović, koji je imao dve odlične prilike, ali nije bio precizan.

Izabranici Igora Matića su došli do izjednačenja kada je Nemanja Tošić uputio loptu sa leve strane u srce kaznenog prostora, a tamo se dobro snašao mladi 16-godišnjak Mihajlo Cvetković i spaosa tim sa Banovog brda novog poraza. U narednom kolu Čukairčki igra protiv Crvene zvezde, dok će Železničar na gostovanje u Bačkoj Topoli ekipi TSC-a.

Standings provided by Sofascore
0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter