0
Evroliga

James Nunnally KK Partizan start of the preparation for the new okupljanje pred Season 2023-2024 at Stark Arena on August 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©)

POSEBAN NANELIJEV MENTALITET: „Moramo da budemo još gladniji, iako smo osvojili titulu prošle godine!“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.23 u 16:56

„Moramo da želimo sve da osvojimo.“

Košarkaši Partizana trenutno se nalaze na Kopaoniku, gde obavljaju prvi deo priprema. U pauzi između treninga, svoje prve utiske i očekivanja od naredne sezone izneo je Džejms Naneli, košarkaš koji će drugu godinu uzastopno nositi crno-beli dres.

– Želimo da ponizimo protivnike i da dominiramo! Da ne damo nikome šansu protiv nas, sa takvim mentalitetom želimo da započnemo novu sezonu. Moramo biti još gladniji, iako smo osvojili titulu prošle godine, da probamo da svojimo Evroligu, Kup. Moramo da želimo sve da osvojimo – počeo je Naneli.

Izneo je Naneli i svoje utiske o pojačanjima koja su pred ovu sezonu stigli u crno-beli tabor.

– Pi Džej i Frenk će se lako adaptirati na evropski stil košarke. Biće im potrebno malo vremena, ali snaći će se. Najveća razlika između Evrolige i NBA je u taktici i čitanju taktike. Mada, košarka je košarka, gde god da ste.

Naneli je još jednom govorio o navijačima Partizana, za koje navodi da su apsolutno drugi nivo u odnosu na sve ostale.

– Navijači Partizana su elita, viši nivo! Fenerbahče ima odlične navijače i sjajna su organizacija, ali Partizan i navijači u Beogradu, ovo je drugi nivo, to je nešto što nikada nisam doživeo. Volim njihovu ljubav i strast prema košarci. Atmosfera tokom i pre meča koju prave je da se naježiš.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter