1
Košarka

head coach Svetislav Pesic and Aleksa Avramovic (R) during the friendly match between Serbia and Puerto Rico at Stark Arena on August 16, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PEŠIĆ IMA RECEPT ZA LITVANIJU: Evo šta Srbija mora da uradi da bi se plasirala u polufinale Mundobasketa!

Objavljeno: 04.09.23 u 13:23

Čeka nas još jedna teška utakmica

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, izrazio je optimizam pred četvrtfinalni meč na Svetskom prvenstvu u košarci protiv Litvanije.

U susretu koji će se odigrati u utorak od 10:45 časova, Srbija će se suočiti sa izazovnom ekipom Litvanije.

Pešić je naglasio značaj pripreme i vrhunske igre kako bi se pobedilo Litvance: „Protiv ekipe kao što je Dominikanska Republika, dovoljno je imati dobru odbranu i prosečan napad da se pobedi, ali protiv Litvanije, sve mora da bude izvanredno. Moramo da odigramo jednu od najboljih utakmica do sada kako bismo pobedili.“

Timski duh, posvećenost i izvanredna igra su ključevi uspeha, a Pešić i njegovi igrači spremni su da se izbore za plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

2
0

1 Komentara

  1. Mec ce dobiti cela ekipa, ni jedan igrac sam ne sme silovati sut ako ga ne krene. Samo odlucno i sa verom u pobedu.Imate podrskucele Srbije. Igrajte i za Borisu, naravno. Medalja njemu oko vrata je najmanje sto mozete i trebate uraditi!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter