0
Odbojka

Maja Ognjenovic CEV EuroVolley 2021 semi-final women's volleyball match between Serbia and Turkey, in Belgrade, Serbia on Sept. 3, 2021. 3.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

MAJA OGNJENOVIĆ: ‘Ne treba da budemo tužne, jer biti među dve ekipe u Evropi nije mala stvar!’

Objavljeno: 04.09.23 u 21:30

‘Predsednik nam je zadao težak zadatak, da pobedimo sve u Kini, a onda da osvojimo zlato u Parizu.’

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Maja Ognjenović se zahvalila na prijermu predsedniku države, Aleksandru Vučiću.

-Želela bih da vam se zahvalim na izdvojenom vremenu, što nas uvek ugostite, ovoga puta ne sa najsjajnijim odličjem. Ne treba da budemo tužne, jer biti među dve ekipe u Evropi nije mala stvar. Hvala državi i Savezu koji nam pomažu – navela je.

Istakla je da im je predsednik zadao težak zadatak, a to da pobede sve u Kini i zlato u Parizu.

-Predsednik nam je zadao težak zadatak, da pobedimo sve u Kini, a onda da osvojimo zlato u Parizu, nadamo se da će tako i biti. Osećale smo bezrezervnu podršku od svih u Srbiji. Hvala vam i nadamo se da ćemo vas ponovo obradovati – poručiča je Maja Ognjenović.

Podsetimo, Srbija je sinoć izgubila od Turske u finalu Svetskog prvenstva, a sada ih očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre  u Parizu naredne godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter