0
Fudbal

Head coach Dejan Stankovic Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DEJAN STANKOVIĆ IMA NOVI KLUB: Srpskog trenera ćemo gledati i u Srbiji!

Objavljeno: 04.09.23 u 15:30

Evo gde će nastaviti karijeru.

Srpski trener i nekadašnji strateg Crvene zvezde Dejan Stanković, brzo je našao novi klub nakon rastanka sa Sampdorijom. Naime, on će postati novi šef stručnog štaba mađarskog Ferencvaroša.

Samim tim, Stanković će se tako vratiti u Srbiju, jer je Ferencvaroš u grupi sa Čukaričkim. Taj meč odigraće se u novembru, na stadionu u Leskovcu, gde će Čukarički igrati svoje evropske duele.

Dejan Stanković je završio svoj mandat na klupi Sampdorije na kraju prošle sezone, kada je klub ispao iz italijanske Serije A. Tokom leta, imao je ponude raznih klubova, ali nijedna nije ispunila njegove zahteve, sve do poziva mađarskog kluba.

Pregovori između Ferencvaroša i Dejana Stankovića uspešno su zaključeni, pa će srpski trener preuzeti kontrolu nad ovim klubom tokom reprezentativne pauze.

Ferencvaroš je odigrao četiri kola u mađarskom prvenstvu, gde ima tri pobede i jedan poraz. Međutim, klub je doživeo neočekivanu eliminaciju na početku kvalifikacija za Ligu šampiona, gde je poražen od Klaksvika sa Farskih Ostrva.

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter