0
Košarka

FOTO: FIBA

AMERIČKI KOŠARKAŠ DAO SRBIJI SAVET ZA LITVANIJU: Na ovo ćemo morati da obratimo posebnu pažnju!

Objavljeno: 04.09.23 u 16:16

Govorio je za medije nakon poraza.

Košarkaši SAD poraženi su od Litvanije u poslednjem meču druge grupne faze Mundobasketa, što ih je u četvrtfinalu poslalo na selekciju Italije, dok će se Litvanija sastati sa reprezentacijom Srbije.

Dan nakon poraza od Litvanije, košarkaš SAD Paolo Bankero, koji inače ima italijansko poreklo, dao je jedan savet Orlovima.

– Mislim, siguran sam da su uradili skauting, ali savetovao bih da dobro čuvaju liniju za tri poena. Odlični su šuteri, a mogu i da čuvaju loptu – rekao je on.

FOTO: FIBA

Govorio je Bankero i o selekciji Italije, protiv koje će SAD igrati četvrtfinale. Tom prilikom, spomenuo je i Srbiju, koja je bila potencijalni rival njegovoj selekciji.

– Italijani su veoma vešti, veoma precizni, i u svom načinu trčanja, imaju svoj set… I igraju veoma jako. Obe ekipe (Srbija i Italija) su veoma dobre, igrali su sjajnu utakmicu. Imao sam priliku da je gledam, video sam kako se Italija vratila i pobedila u poslednjim minutima. To je bilo impresivno. To su odlične ekipe, obe zaslužuju da budu ovde gde jesu – zaključio je Bankero.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter