0
Košarka

Borisa Simanic Srbija - Velika Britanija, kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIBA 27 - Feb - 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

STRAŠNE VESTI ŠOKIRALE SRBIJU: Boriši Simaniću izvađen povređeni bubreg!

Objavljeno: 03.09.23 u 22:07

Crne slutnje su se nažalost obistinile

Na Mundobasketu se dogodila strašna povreda koja ostavlja ozbiljne posledice po srpskog košarkaša Borišu Simanića. Simanić je pretrpeo udarac od strane igrača Nuni Omota tokom meča između Srbije i suparničke ekipe.

Iako je Srbija dominirala na terenu i osvojila meč sa impresivnih +32 razlike, čitav događaj ostao je u senci povrede Simanića. On je dobio nekoliko minuta igre pri kraju meča, ali je tokom jednog duela doživeo udarac laktom od strane Omota.

Nakon ovog incidenta, Simanić je brzo napustio teren uz medicinsku podršku i ubrzo je podvrgnut operaciji. Nažalost, situacija se pogoršala, a Simanić je izgubio bubreg. Trenutno nije poznato kako će ovo uticati na njegovo zdravlje i sportsku karijeru.

Ova vest pred četvrtfinale Mundobasketa stvara veliku zabrinutost i tugu u Srbiji, a svi navijači i ljubitelji košarke šalju podršku Boriši Simaniću u ovim teškim trenucima.

6
15

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter