1
Domaći fudbal
Nemanja Nikolić

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZANOV HEROJ SA SVADBE DOŠAO NA UTAKMICU: Kumovao svom prijatelju, pa u nadoknadi uspeo da nokautira IMT! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.23 u 23:50

Čak je dao svoje obećanje svom kumu

Nemanja Nikolić, junak Partizanove pobede nad IMT-om, stigao je na utakmicu direktno sa svadbe, gde je bio kum jednog od svojih prijatelja. Obećao je da će postići gol na tom meču u čast svog prijatelja, i upravo to je i učinio.

Nikolić je izostao sa treninga prethodnog dana uz dozvolu trenera Igora Duljaja kako bi prisustvovao svadbi kao kum. Međutim, obećao je da će doći na utakmicu i pomoći timu, što je i ispunio na najbolji mogući način.

Nikolić je došao sa svadbe, bio je kum i obećao je svom kumu da će postići gol I mogu samo da mu čestitam, jer je odigrao utakmicu bez treninga. Na neki način, Bog mu je vratio jer je prepošten momak I ima očito neko gore ko sve to gleda – otkrio je Igor Duljaj.

Na samoj utakmici, Nikolić je postigao pobedonosni gol u dubokoj nadoknadi vremena. Njegov peti gol za Partizan usmerio je loptu u mrežu IMT-a posle odlične kretnje u dubokom prostoru, fintiranja tela i preciznog šuta kroz noge golmana.

10
1

1 Komentara

  1. Konacnooo kao da su me culi u poluvremenu pobedaaaaa! Kada su poceli da trce sve drugacije. Duljaju kondicioni rad neka se uzele lopte, vazno da nezaostanemo bodovno pa da zasednemo na tron

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter