0
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN JE IMAO JEDNOG, ZVEZDA SADA CILJA NOVOG: Vezista iz Koreje želja crveno-belih, a evo koliko je realno!

Objavljeno: 03.09.23 u 09:35

Komplikovan slučaj momka iz Dajđona.

Prvog i jedinog Korejca u dresovima večitih rivala se verovatno nešto stariji dobro sećaju. Njegovo ime je Kim Ći Vu i bio je deo tima Vladimira Vermezovića koji je osvojio titulu prvaka Srbije i Crne Gore bez poraza, a prošao je i u nokaut fazu Kupa UEFA.

Ipak sada novo ime iz te zemlje se dovodi u vezu sa večitim rivalom crno-belih, Crvenom zvezdom, koja je zainteresovana za usluge In-Beom Hvanga, dugogodišnjeg reprezentativca i fudbalera Olimpijakosa, ali administracija je glavni problem.

Naime, fudbaler sa Dalekog istoka je u sporu sa svojim klubom oko trajanja ugovora, jer je smatrao da je imao ugovor na 1 godinu, plus dve opcionalno, pa je time svoje obaveze prema Oliju smatrao ispunjenim. Ipak, crveno-beli iz Pireja žele da na sudu dokažu da je ugovor tri godine Korejca obavezao na boravak na Atici.

Bilo kako bilo, Crvena zvezda vreba svoju šansu, ali ruku na srce, trebalo bi mnogo kockica da se poklopi da vidimo prvog fudbalera iz pomenute azijske zemlje u dresu tima sa Marakane, ali čeka se ponedeljak za konačni rasplet.

10
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter