0
Košarka

Marko Guduric Svetislav Pesic Bogdan Bogdanovic Dusan Ristic Srbija - Juzni Sudan, Svetsko prvenstvo, kosarka 30.8.2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

ORLOVI MORAJU DA POBEDE DANAS: Da li ispadamo u slučaju poraza i gde gledati meč!?

Objavljeno: 03.09.23 u 09:09

Dan odluke za naše reprezentativce.

Srbija je ispustila velikih 16 poena razlike protiv Italije i tako dozvolila sebi da se dodatno zakuva borba, ne samo za prvo mesto, nego i za sam prolaz, jer je Portoriko pobedom nad Dominikanom sve zakomplikovao

Naime Orlovi moraju da pobedime Dominikansku Republiku i samo tako mogu da idu dalje, što suštinski garantuje drugu poziciju ekipi sa Balkana. Ako Italija savlada Portoriko, Srbija tada gotovo sigurno ide na SAD, osim u slučaju senzacije košarkaša Litvanije.

Standings provided by Sofascore

Nismo sigurno da li bi bilo onda poželjno igrati i protiv selekcije koja je srušila Ameriku, ali bilo kako bilo, Orlovi meć odluke igraju od 14.00 časova, a njega kao i sve ostale utakmice možete pratiti na SK1, ali i na RTS1.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter