0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

OLD FIRM POSTAJE NEW SHAKY: Navijači Seltika igrali i pevali oko zastave kluba duginih boja! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.23 u 10:45

Deluje kao da ni škotski derbi više nije kao nekada pre.

Danas od 13.00 časova igra se prvi ovogodišnji Old Firm derbi između Rendžersa i Seltika, a domaćin na Ajbroksu jesu Policajci, ipak naravno ni podrška gostiju neće izostati.

Navijači Rendžersa su jedni od najboljih u Evropi, što iz godine u godinu dokazuju, ali deluje da zeleno-beli polako gube korak za najtrofejnijim klubom iz Škotske. Naime, na internetu se pojavio snimak kako neposredno pre utakmice jedna grupa navijača Seltika peva i igra oko zastave i grba kluba duginih boja, uz natpise kao što su „Ponosni“ i slično.

To je izazvalo gomilu negativnih komentara na društvenim mrežama, jer jasno je da se to krši sa velikim brojem tradicionalnih postulata ultrasa širom sveta, ali definitivno je jasno da fudbal postaje sve inkluzivniji, pa čak i u Škotskoj, ipak koliko će Old Firm biti još dugo navijački spektakl, ostaje da vidimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter