0
Košarka

FOTO: FIBA

MILUTINOV PORUČIO: ‘Verovali smo jedni u druge!’

Objavljeno: 03.09.23 u 17:09

‘Gledali smo gde smo grešili protiv Italije.’

Reprezentativac Srbije, Nikola Milutinov je nakon pobede nad Dominikanskom Republikom rekao da je najbitnije da pozitivnu energiju zadrže i u ostalim utakmicama.

-Najvažnije da smo odreagovali dobro posle loših trinaest minuta protiv Italije. Bili smo tim, verovali smo jedni u druge, znali smo šta ko može i što je najbitnije bila je odlična energija koju moramo da zadržimo u narednim utakmicama – naveo je.

Istakao je da su gledali gde su grešili protiv Italije i da su to na ovoj utakmici popravili.

-Gledali smo gde smo grešili protiv Italije, skautirali smo i Dominikansku Republiku, a najvažnije gledali smo nas i greške koje smo mi pravili. To smo na ovoj utakmici popravili i zato je bila velika razlika – poručio je Milutinov.

Podsetimo, izabranici Svetislava Pešića savladali su Dominikance ubedljivim rezultatom 112:79 i kao drugi u grupi plasirali se u četvrtfinale Mundobasketa. Srbija će u narednoj fazi odmeriti snage sa Litvanijom, koja je pobedila Sjedinjene Američke Države.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter