1
Ostali sportovi

FOTO: YOutube/Screenshot

JOKIĆ SLAVIO U ISTO VREME KAD I SRBIJA: Konj najboljeg svetskog košarkaša pobedio na trci u Požarevcu! (FOTO)

Objavljeno: 03.09.23 u 20:25

Gotovo u isto vreme kada je bio meč selekcije Srbije.

Čitava Srbija je danas sa pratila ključni meč između naše reprezentacije i Dominikanske Republike, budući da je ovaj susret bio od presudnog značaja za Orlove. Pobednik ovog duela izborio je učešće u četvrtfinalu, a to je bila Srbija koja je ostvarila ubedljivu pobedu nad Dominikanom rezultatom 112:79.

Na ovogodišnjem Mundobasketu nismo mogli da vidimo NBA superzvezdu Nikolu Jokića u dresu Srbije, jer je odbio poziv selektora Svetislava Pešića zbog fizičkog i mentalnog umora, nakon osvajanja šampionskog prstena NBA lige, kao i nagrade za najkorisnijeg igrača finalne serije.

Tokom pauze između dve sezone, srpski košarkaš posetio je hipodrom u Ljubičevu. Jokić je imao razloga za radost, obzirom na to da je njegov konj postigao pobedu.

FOTO: YOutube/Screenshot

Danas je Breno Laumar je odneo pobedu u teškoj konkurenciji. Vozač Boris Nović našao se na pobedničkom postolju i to kao prvi, što je porodici Jokić i štali „Dream Catcher“ donelo pehar.

 

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter