0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@TorinoFC_1906

BOMBA RADONJIĆA ZA POBEDU: Srbin doneo trijumf Torinu u nadoknadi! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.23 u 21:33

Odlična završnica našeg fudbalera

Nedeljni fudbalski program Serije A donosi dva meča u kojima su domaćini izašli kao pobednici.

Torino je na svom terenu ostvario prvu pobedu sezone, pobedivši Đenovu rezultatom 1:0. Iako je meč bio dosta nezanimljiv do samog kraja, gol odluke postigao je Nemanja Radonjić u 94. minutu.

Ovaj srpski krilni igrač je izveo briljantan prodor ka golu, probijajući se sa leve strane i gotovo iz nemogućeg ugla poslao loptu u mrežu. Ovaj pogodak doneo je Torinu prva tri boda u sezoni, dok je Đenova ostala na tri boda.

U drugom meču, Inter, glavni favorit za osvajanje titule, deklasirao je Fiorentinu sa visokih 4:0. Markus Tiram je postigao prvi gol za tim iz Milana u prvom poluvremenu. U drugom delu meča, Lautaro Martinez je dodao drugi gol za Inter, dok je Čalhanoglu postigao još jedan gol iz penala, donoseći vođstvo od 3:0. Lautaro Martinez je zatim završio posao svojim drugim golom na meču, postavivši konačnih 4:0. Ovo je bio peti gol Martineza u prvenstvu, a Inter je potvrdio svoju dominaciju u Seriji A.

Inter nastavlja da bude tim za praćenje u italijanskom fudbalu, dok Torino ulazi u novu sezonu s osvježenjem i prvim trijumfom.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter