0
ATP

FOTO: Twitter/CincyTennis

ALKARAZ NAKON NOVAKOVE POBEDE NAD ĐEREOM: ‘Znao sam da će se vratiti!’

Objavljeno: 03.09.23 u 13:50

‘Gledao sam samo prva dva seta, onda sam otišao u krevet.’

Španski teniser, Karlos Alkaraz, govorio je ‘srpskom klasiku’ u kome su snage odmerili Novak Đoković Laslo Đere. Nole je odneo pobedu 3:2, nakon preokreta, jer je gubio 2:0. Španac je rekao da je znao da će prvi reket sveta preokrenuti,

-Gledao sam samo prva dva seta, onda sam otišao u krevet. Ali, kada sam otišao, mislio sam da će se Novak vratiti, to je sigurno. Još jednom je pokazao da je jedan od najboljih u istoriji – istakao je.

Karlitos je zadivljen šta Novak radi sa 36 godina.

-Mislim da je to bio šest ili sedmi put da se vrati posle 0:2 u setovima. To je ludo. Imati 36 godina i raditi stvari kao neko sa 20 je neverovatno. Morate to da priznate, to je nešto čemu se divim – poručio je on.

Cilj je odbrana titule.

-Volim Njujork, čast je igrati na ovom terenu. Želim da nastavim da igram na dobrom nivou i osetim energiju publike na svakom meču. Moj veliki cilj je da odbranim titulu, to je samo Federer uspeo proteklih godina. Želim da uradim to isto i postanem deo istorije turnira, ali idem meč po meč – zaključio je Alkaraz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter