1
Domaći fudbal

Guelor Kanga Marko Stamenic Mladost Lucani - Crvena Zvezda, Superliga Srbije fudbalska utakmica 11.8.2023. Lucani, Srbijja foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA PRONAŠLA NAPADAČA: Crveno-beli imaju igrača za Ligu šampiona!

Objavljeno: 02.09.23 u 12:50

Prelazni rok je već završen u većini zemalja

Crvena zvezda je pažljivo razmatrala različite opcije u potrazi za napadačem, a mnogi agenti su se nudili sa raznih strana, od Grčke do Skandinavije. Iako je neko vreme delovalo da bi Vilson Isidor mogao biti najbliži transferu, njegova specifična želja za prelaskom u Francusku je ohladila interesovanje Crvene zvezde, posebno nakon što su se stvari komplikovale oko selidbe u taj deo Evrope.

Sada se ističe ime Šerifa Ndiajea (27), fudbalera turskog kluba Adana. Ndiaje je postao zanimljiv Crvenoj zvezdi nakon što je Adana ispala iz Konferencijske lige. Radi se o visokom senegalskom napadaču koji se vratio u Tursku iz Kine zimus, a brzo je ostavio odličan utisak. Tokom proleća je postigao osam golova, doprinoseći četvrtom mestu kluba u ligi. Takođe, ove sezone se istakao s četiri gola u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu i tri asistencije.

Ipak, nakon ispadanja Adane iz Evrope, na Ndiajea su se sručile kritike zbog promašenih prilika, iako je igrao povređen. Trenutno nije zadovoljan situacijom, a Crvena zvezda ima vremena do 15. septembra da ga angažuje, ukoliko transfer bude ostvaren.

Nastavljaju se pregovori između klubova kako bi se postigao dogovor. Crvena zvezda bi najviše volela da postigne pozajmicu uz opciju otkupa na kraju sezone, ali Adana će se boriti za što bolje uslove s obzirom na interesovanje Lige šampiona. Važno je napomenuti da Ndiaje pokazuje interesovanje za dolazak u Srbiju, budući da je već igrao na Balkanu, tačnije za hrvatsku Goricu.

6
17

1 Komentara

  1. Kakva pojačanja katastrofa!!!
    Iz Adane???
    Kad počnemo da dovodimo fudbalere iz Nemačke, Engleske Francuske, Holandije to će se zvati pojačanje a ovo je bezveze.

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter