1
Evropske lige
FK Mančester siti

FOTO: Twitter/@mancity

SITI NAJAVIO ZVEZDU: Evo šta je šampion Evrope rekao o prvaku Srbije!

Objavljeno: 02.09.23 u 12:30

Lepe reči za crveno-bele

Fudbaleri Crvene zvezde su zvanično saznali raspored svojih mečeva u grupnoj fazi Lige šampiona, a prvi izazov će ih odvesti u Englesku, gde će se suočiti sa ekipom Mančester sitija. Ova utakmica je zakazana za 19. septembar i igraće se na stadionu „Građana“.

Interesantno je da je Mančester siti, aktuelni šampion Evrope, najavio ovaj susret na svom zvaničnom sajtu s posebnim poštovanjem prema Crvenoj zvezdi, ističući da će započeti odbranu svoje evropske titule protiv „srpskog giganta“.

Siti će da počne odbranu evropske krune, osvojene protiv Intera u junu, na svom terenu protiv srpskog giganta Crvene zvezde 19. septembra u 20 časova po britanskom vremenu – stoji na sajtu Sitija.

FOTO: Man City

Ovo nije iznenađujuće, s obzirom na veliku reputaciju i istoriju oba kluba, ali takođe ukazuje na poštovanje koje Crvena zvezda uživa širom Evrope i sveta, posebno zbog svog impresivnog uspeha kao bivši prvak Starog kontinenta.

90
10

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter