0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Bayer 04 Leverkusen

RASPCUANI BUNDESLIGAŠI: Nemački klubovi danas vidno raspoloženi!

Objavljeno: 02.09.23 u 19:55

Kiša golova.

Današnje popodne za ljubitelje Bundeslige bio je pravi užitak, jer su mogli da uživaju u golovima koji su prštali na sve strane. Fudbaleri Bajer Leverkuzena su deklasirali Darmštad rezultatom 5:1 i pokazali veliku nadmoć na doskranješ učensika nemačke cvajte.

Prvi pogodak za Farmaceute dao je Boniface u 21. minutu, ali gosti su uspeli da izjednače preko Vilhemsona u 25. minutu i doneli tračak nade. Do kraja prvog poluvremena ostao je rezultat u egal, međutim, Alonso je svojim izabranicima otkrio tajni recept pobeđivanja i usledio je debakla Darmštada. 

Goleadu je poveo Palasios u 49. minutu, potom je nastavio Boniface u 61., Horman u 67. , a mladi Hložek je postavio konačnih 5:1.

Ne zna se da li je Žarko Lazetić gledao susret Štutgart-Frajburg, pošto su domaći fudbaleri deklasirali protivnika TSC-a Ligi Evrope sa čak 5:0.  Po dva gola za “švabe” postigli su Furih u 8. i 62. minutu, potom Girasi u 17. i 19. minutu. Tačku na meč stavio je Milot u 75. minutu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter