0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Atalanta B.C

LACIO SRUŠIO ŠAMPIONA: Atalanta ubedljiva protiv Monce!

Objavljeno: 02.09.23 u 23:20

Sjajno fudbalsko veče.

Fudbaleri Lacija slavili su na stadionu ‘Dijego Armando Maradona’ nad ekipom Napolija rezultatom 2:1 i naneli im prvi poraz od strarta šampionata. Tim sa ‘Olimpika’ bio je autsajder u ovom meči. ali su pokazali da nisu došli samo da igraju, nego i da pobede. Prvi do pogotka stigli su gostio preko Luisa Alberta u 30. minutu, da bi Zelinski dva minuta kasnije izjednačio.

Pobedu ‘nebesko-plavima’ doneo je Kamada u 52. minutu. Mogli su izabraniic Mauricija Sarija do ubedljivije pobede, ali je gol  Zakanjija poništen zbog ofsajda. Sa druge strani Napolitanci su se ispromašivali, tako da je to protivnik kaznio.

Tim iz Bergama ugostio je Moncu i slavio ubedljivim rezultatom 3:0. Atalantu je do vođstva doveo Ederson u 35. minutu, da bi nakon sedam minuta prednost udvostručio Skamaka. U drugom poluvremenu istim tempom su nastavili domaći i to im se isplatilo u 62. minutu kada je Skamaka postigao drugi gol i stavio tačku na susret.

Mogli su izabranici Đanpera Gasperinija do ubedljivije pobede, ali je priliku da Skamaka postigne het-trik, srušio ofsajd.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter