1
Košarka

FOTO: Starsport

JOVIĆ PRIČAO O POSLEDNJEM NAPADU PROTIV ITALIJE: Poslao je poruku navijačima i najavio Dominikansku Republiku!

Objavljeno: 02.09.23 u 16:51

„Znamo otprilike kako ćemo da ga branimo.“

Košarkaška reprezentacija Srbije, igraće u nedelju od 14 časova poslednju utakmicu druge grupne faze Svetskog prvenstva u košarci. Rival će im biti selekcija Dominikanske Republike, a taj duel, odlučiće o putniku u četvrtfinale.

U susret izazovu koji očekuje Orlove, govorio je i mladi košarkaš Nikola Jović, koji je stao pred srpske novinare u Manili.

– Glave su se ohladile, šta smo mogli, izgubila se ta utakmica, znali smo da moramo da dobijemo sledeću svakako i fokusirani smo na nju – počeo je Jović, a potom je govorio i o Dominikanskoj Republici koju predvodi Karl Entoni Tauns:

– Odradili smo skauting, znamo otprilike kako ćemo da ga branimo i šta želimo, i nadamo se da će to da izgleda dobro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mozzart Sport (@mozzartsport)

Atmosfera u ekipi je i dalje pozitivna, a Jović pored toga ističe, da ih je iznenadio poraz Dominikanske Republike od Portorika.

– Dobra, svi smo pozitivni, očekujemo tu pobedu i onda ćemo videti za dalje šta i kako. Iskreno, nije da nismo očekivali… Igraju slično i jedni i drugi, brzo, sa mnogo šuteva, i ne možemo da kažemo da smo se baš začudili.

Boriši su svi slali poruke podrške, dok i dalje ne mogu da ga posete.

– Svi smo mu slali poruke i čuju se doktori sa njim. Nismo još u mogućnosti da ga posetimo. Molimo se svaki dan za njega, da bude što bolje, da se što pre vrati na teren i da ostane zdrav.

Imao je Jović i poruku za navijače, a istakao je da niko ne gleda korak ispred, već da je Dominikanska Republika trenutno u glavama.

– Nadam se da veruju u nas, ima još nade, ako dobijemo idemo dalje. Svi smo fokusirani na pobedu i nadamo se da će nastaviti da nas podržavaju. ve zavisi od Dominikane, očekivali smo da ćemo dobiti Italiju, sad očekujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo u nedelju. Ako ne dobijemo, dalje ne postoji.

Koliko Srbija može na Svetskom prvenstvu u košarci?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter