0
Evroliga

FOTO: Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

VAŽNE VESTI ZA GROBARE: Partizan objavio cene sezonskih ulaznica za narednu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 01.09.23 u 23:20

Svi su ovo čekali

Košarkaški klub Partizan obavestio je svoje navijače da će početi sa prodajom sezonskih ulaznica za nadolazeću sezonu. Prodaja će zvanično krenuti u sredu, a klub je takođe objavio cene ovih sezonskih karata.

Da bi ste mogli da kupite sezonsku kartu, neophodno je da se registrujete, a ovaj proces je počeo prošlog ponedeljka. Važno je napomenuti da registracija nije isto što i kupovina sezonske karte, ali je prethodni korak koji je neophodan kako biste ubrzali proces kupovine. Takođe, svi koji žele da kupe sezonsku kartu moraju imati i člansku kartu kluba.

Za one koji obnovljavaju svoju sezonsku kartu postoji popust, dok će prvi put kupci platiti punu cenu. Najpovoljnija sezonska karta, namenjena južnoj tribini i najvernijim navijačima, koštaće 10.000 dinara i na nju se neće primenjivati nikakav popust.

Najskuplja mesta, koja omogućavaju gledanje utakmica blizu klupe tima, koštaće 675.000 dinara sa popustom, odnosno 750.000 dinara u punoj ceni. Ove cene omogućavaju navijačima različite opcije za podršku svom klubu tokom sezone.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter