1
Fudbal

Milan Rodic Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RODIĆ NE PREZA OD ŠAMPIONA EVROPE: ‘Verujem da uz snagu Marakane možemo do pozitivnog rezultata!’

Objavljeno: 01.09.23 u 19:50

‘Ponosan sam na činjenicu što ću nositi crveno-beli dres treći put tokom karijere u Ligi šampiona.’

Fudbaler Crvene zvezde, Milan Rodić prokomentarisao je za Meridia Sport žreb za grupnu fazu Lige šampiona i istakao je da su i pre izvlačenja znali da nema lakih protivnika.

-Pred samo izvlačenje u Monaku smo znali da nema lakih protivnika i da ćemo se susresti sa najboljih evropskim timovima. Međutim i pored toga priželjkivali smo povoljniji žreb, pre svega kada je u pitanju ekipa iz prvog šešira – započeo je.

Dodao je da će dočekati šampiona Evrope, ali da nema kukanja, jer su imali jasan cilj, a to je Liga šampiona.

-Dočekaćemo Mančester siti, tim koji je aktuelni šampion Evrope i po mišljenju mnogih najteži rival kojeg smo mogli da dobijemo, ali nema kukanja. Imali smo jasan cilj da igramo u Ligi šampiona protiv najkvalitetnijih klubova, među kojima su svakako Lajpcig i Jang Bojs – jasan je desni bek ‘crveno-belih’.

Naveo je da je ponosan što će sa Zvezdom igrati najelitnije evropsko takmičenje.

-Ponosan sam na činjenicu što ću nositi crveno-beli dres treći put tokom karijere u Ligi šampiona. Rado se sećam kvalifikacija i susreta koji su nas vodili do grupne faze pre nekoliko sezona, a naročito mečeva protiv Salcburga i Jang Bojsa. Putevi će nam se ponovo ukrstiti sa švajcarskim predstavnikom i verujem da uz snagu Marakane možemo do pozitivnog rezultata – poručio je dugogdišnji član tima iz Ljutice Bogdana.

Uveren je da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Takođe, siguran sam da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta na utakmicama sa Mančester Sitijem i Lajpcigom, što će kao i uvek biti jedan od ključnih segmenata na putu ka ostvarenju cilja – zaključio je Rodić.

Podsetimo, juče se održao žreb za grupnu fazu Lige šampiona, a šampion Srbije će biti u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom  Jang Bojsom.

0
0

1 Komentara

  1. Tako je Milane! Oni su prvaci Engleske i kontinenta, a mi smo prvaci sveta. Ko god mi ne veruje neka posluša na ju tjubu pesmicu – „Uspavanka za malog zvezdaša – Tokio, Bari, zauvek Tokio, Bari“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter