0
Domaći fudbal
Vladimir Matijašević

Vladimir Matijasevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vozdovac Beograd, 09.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MATIJAŠEVIĆ ISPUNIO OBEĆANJE: Čukarički ekspresno doveo zamenu za Badamosija!

Objavljeno: 01.09.23 u 22:33

Novo ime na Banovom brdu

Čukarički nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope nakon dvomeča sa grčkim Olimpijakosom u plej-of fazi kvalifikacija. Grčki gigant je ubedljivo savladao Čukarički ukupnim rezultatom 6:1 (3:1, 3:0), ističući nedostatak iskusnih napadača u redovima srpskog tima.

Nakon odlaska Mohameda Badamosija u redove saudijskog Al Hazema, Čukarički je postao očito oslabljen u ofanzivnoj liniji, a to je dovelo do potrebe za dovođenjem novog pojačanja. Prema saznanjima „Meridian sporta“, klub je potpisao Nigerijca Sandeja Adetunđija, koji će biti ključno pojačanje za tim Igora Matića.

Sandej Adetunđi, rođen 1997. godine, dolazi na Banovo brdo kao slobodan igrač. Sa svojih impresivnih 191 cm visine, Adetunđi je prethodno igrao za makedonski Škupi, gde je postigao čak 35 golova na zvaničnim utakmicama. Tokom svoje karijere, branio je boje različitih klubova, uključujući Rivers junajteda, Plateaua, Lobi Starsa, Abia Voriorisa, Pribrama i Abe.

Njegov dolazak trebao bi značajno unaprediti ofanzivnu moć Brđana i pomoći im u trci za naslov najboljeg strelca Superlige Srbije.

Takođe, Čukarički je danas angažovao i pojačanje u defanzivnoj liniji tima. Iskusni Ognjen Vranješ pridružio se konkurenciji koja već uključuje Uroša Drezgića, Luku Subotića, Nemanju Ćalasana, Bojana Kovačevića i Vojina Serafimovića. Ova pojačanja bi trebala ojačati ekipu i poboljšati njihove šanse u domaćem prvenstvu i budućim evropskim izazovima.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter