0
Domaći fudbal

Fudbal Season 2019-2020-General overview of FK Crvena Zvezda football stadium Rajko Mitic-An aerial view-Ilustracija Illustration Beograd, 23.03.2020. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

MARAKANA SA NOVIM DETALJEM: Zvezda se spremila za proslavu 60. rođendana svog stadiona! (FOTO)

Objavljeno: 01.09.23 u 23:50

Zaista lep potez šampiona Srbije

Fudbalski klub Crvena zvezda se sprema da proslavi 60. godišnjicu svog stadiona „Rajko Mitić“ na poseban način. U susret meču sa Novim Pazarom, koji će se odigrati u subotu, klub je odlučio da unapredi izgled stadiona kako bi proslava bila još spektakularnija.

Jedan od vidljivih pomaka je uređenje atletske staze koja okružuje fudbalski teren. Klub je putem svog zvaničnog Instagram naloga prikazao deo uređene staze, pokazujući kako sada sve izgleda.

Sređivanje atletske staze se privodi kraju. Marakana će zasijati za proslavu rođendana! Čekamo vas sutra od 20 časova da vidite nov izgled našeg stadiona i da zajedno proslavimo rođendan – stoji u objavi FK Crvena zvezda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Osim uređenja stadiona, klub je takođe najavio specijalne fan zone za najmlađe navijače koje će biti otvorene tri sata pre početka meča protiv Novog Pazara. Stadion Crvene zvezde, poznat i kao Marakana, otvoren je za upotrebu 1. septembra 1963. godine i ova 60. godišnjica predstavlja poseban trenutak za klub i njegove navijače.

12
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter