1
Košarka

FOTO: FIBA

LUDNICA NA MUNDOBASKETU: Portoriko zagorčao život Srbiji! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.23 u 17:50

Očekuje nas paklena završnica.

Selekcija Portorika savladala je Dominikansku Republiku u jednom uzbudljivom susretu rezultatom 102:97 i najavilI zanimljiv rasplet u narednom kolu. Dominikani nije pomoglo ni 39 poena od strane Taunsa koji je odigrao neverovatan susret. Uz njega, najefikasniji su bili Felis sa 22 i Montero sa 12 poena.

Kod Portorikanaca najbolji je bio Voters sa čak 37 ubačenih koševa, zatim Kondit sa 18 i Hauvard sa 11. U sledećoj rundi ove grupe nas očekuje jako zanimljiv splet događaja. Dominikansa Republika igra protiv Srbije u nedelju od 14 časova, dok Portoriko ide na megdan Italiji istog dana, ali od 10.

Ukoliko Srbija pobedi Dominikansku Republiku, onda će nam zavisiti koja smo pozicija u zavisnosti od ishoda meča Italija – Portoriko. Da bismo bili prvi, potrebno je da Portoriko pobedi Italiju. Ako ‘azuri’ pobede, onda naš tim ide u četvtfinale kao drugi i igraće protiv Amerikanaca više nego sigurno.

 

1
1

1 Komentara

  1. Sta je problem !? Mi i ovako moramo pobediti Dominikance za dalji prolaz i navijati za Portoriko protiv Italije kako bi smo bili prvi u grupi i izbegli amere. Da su Dominikanci pobedili Portoriko sada bi imali dva boda vise od nas i Italije sto znaci da u bilo kom slucaju mi moramo pobediti Dominikance i nadati se porazu Italije. Ponavljam, samo poraz Italije nam daje neke sanse jer poraz protiv amera ako budemo igrali sa njima je zagarantovan.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter