0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

EVO ŠTA NAS OČEKUJE U 4. KOLU PREMIJER LIGE: Više od 11 miliona menadžera nastavlja svoj pohod na titulu!

Objavljeno: 01.09.23 u 17:00

Dosta uzbuđenja smo videli u uvodna 3 kola Premijer lige, a ovog vikenda su na programu poslednji okršaji uoči prve ovosezonske reprezentativne pauze. Kolo otvaraju Luton i Vest Hem večeras od 21 čas, dok se na početku sutrašnjeg programa sastaju Šefild junajted i Everton. Šampion Engleske, ekipa Mančester Sitija dočekuje Fulam od 16 časova, a uzbudljivo će biti od 18.30, kada će snage odmeriti Brajton i Njukasl.

Derbi kola je zakazan za nedelju od 17.30 časova, u kojem Arsenal dočekuje Mančester junajted, pa je ovo pravi trenutak da revidirate svoje Fantazi timove, promenite kapitene ili obavite par transfera, kako bi se što bolje plasirali u AdmiralBet x Sportske Fantazi ligi.

Ako niste čuli ili pristupili AdmiralBet x Sportske Fantazi ligi, nije kasno, jer su prijave i dalje otvorene. Reč je o ligi koju je, kao i prošle sezone, organizovala kladionica AdmiralBet u saradnji sa portalom Sportske.net u kojoj će podeliti neverovatnih 2.000.000 dinara kroz čak 342 nagrade. Pored najbolje rangiranih učesnika na kraju sezone, 100.000 dinara je podelilo 100 najboljih menadžera na kraju 1. kola, a nedavno su postali poznati i prvi mesečni pobednici, dok nagrade očekuju i menadžere sa najboljim plasmanom na polusezoni (posle 19. kola), kao i finaliste kupa.

Kod za pristup ligi je c3gkxo, a prilikom ulaska u ligu neophodno je da se popuni kratak upitnik koji se nalazi na ovom linku. Popunjavanjem upitnika se povezuje fantazi nalog sa AdmiralBet nalogom, pa je za učešće u ligi neophodno imati otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Takođe, svi ljubitelji fantazija će tokom cele sezone moći da uživaju i u bogatoj fantazi ponudi, u kojoj će moći da se klade na poene svojih omiljenih premijerligaških igrača i da naplate svoje poznavanje engleskog fudbala, a i fantazi lige.Požurite, jer je broj učesnika ograničen! Popunite formular sa linka, ukucajte kod, napravite izmene i uđite u najjaču fantazi ligu u Srbiji!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter