1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

‘BRĐANI’ DOVELI NESUĐENO POJAČANJE PARTIZANA: Ognjen Vranješ na Banovom brdu!

Objavljeno: 01.09.23 u 12:45

Sklapaju kockice za nastavak sezone.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Ognjen Vranješ novi je igrač Čukaričkog, a potpisao je jednogodišnji ugovor. Predsednik tima sa Banovog brda, Vladimir Matijašević je rekao da je Vranješ tip igrača koji može da bude nosilac u ovom trenutku.

– Posle uvodnog dela Super lige i dva evropska meča, reagovali smo dovođenjem Ognjena Vranješa. Moraćemo još malo da sačekamo na oporavak Vukašina Jovanovića, koji još nije spreman da zaigra, a Vranješ je tip igrača koji može da bude nosilac, ima potrebno iskustvo, agresivnost, sposobnost da konsoliduje i podigne našu ekipu – započeo je.

Dodao je da poznaje Ognjena još dok je nastupao za Crvenu zvezdu.

-Ognjena poznajem još dok je bio u Crvenoj zvezdi, tada je bio pozajmljen Napretku, dok sam bio u Kruševcu. Potom smo sarađivali i u AEK-u. Poslednji klub je imao u Turskoj, ali zbog razornog zemljotresa sezona je bila gotova za Hatajaspor. Želeli su ga mnogi timovi, na našu sreću došao je na Banovo brdo – naveo je on.

Matijašević je osim ovog najavio još jedno pojačanje.

-Otišao nam je Muhamed Badamosi, koji je već postigao gol u ligi Saudijske Arabije. Oslabljeni smo na toj poziciji, pa ćemo reagovati i dovođenjem napadača. Verujem da ćemo već sutra finiširati i pojačanje na toj poziciji u timu – istakao je prvi čovek Čukaričkog.

Potom se obratio i Vranješ i kazao da mu je drago što su postigli dogovor.

– Drago mi je što smo postigli dogovor i što ću u nastavku sezone nositi dres Čukaričkog. Znam gde dolazim, znam da je ovo veoma organizovan klub, u samom vrhu srpskog fudbala i raduje se novom izazovu – istakao je bivši reprezentativac  Bosne Hercogovine.

-Uveren sam da ću svojim iskustvom i kvalitetom doprineti ekipi, da ćemo zajedničkim snagama ostvariti sve zacrtane ciljeve. Na meni je da naporno radim, da svojim igrama na terenu opravdao poverenje svih u klubu – zaključio je Ognjen Vranješ.

Štoper rođen u Banjaluci 1989. godine potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom sa Banovog brda. Vranješ je prošao omladinsku školu banjalučkog Borca, a posle debija za prvi tim usledio je prelazak u Crvenu zvezdu, koja ga je pozajmljivala Napretku i moldavskom Šerifu.

Vranješ je potom igrao za ruske timove Krasnodar i Alaniju, turske Elazigspor i Gazijantepspor, potom opet ruski Tomsk, španski Sporting Hihon, grčki AEK iz Atine, belgijske ekipe Anderleht i Šarlroa, a poslednji klub mu je bio turski Hatajaspor. Igrač bogatom iskustva biće veliko pojačanje za Čukarički, ekipu koja će debitovati u grupnoj fazi Lige konferencije.

Podsetimo, Ognjen je bio na pragu potpisa za Partizan, ali na kraju je taj posao propao zbog protesta navijača.

0
0

1 Komentara

  1. Nesuđeno pojačanje Partizaija je po logici ovog kvazi-novinarčića bitnija stvar od toga što je dečak igrao za Zvezdu.Reklo bi se ništa oko čega bi se trebalo dizati prašina ali glodarčići i njihov kompleks niže vrednosti se sami ofiraju ovakvim stvarima..
    Očigledno je drug Savo ostrašćeni navijač franjovačkog nam tima a to nije ok jer bi jedan sportski novinar trebao da bez ikakve strasti i potpuno neutralno izveštava i radi svoj posao.
    Žali Bože samo kakve novinarske veličine vi zapošljavate i plaćate ovde..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter