0
Košarka

Borisa Simanic Srbija - Velika Britanija, kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIBA 27 - Feb - 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BORIŠA SIMANIĆ JE I DALJE UZ EKIPU: Dres košarkaša na klupi uz saigrače! (FOTO)

Objavljeno: 01.09.23 u 09:41

Sjajan gest reprezentacije Srbije.

Boriša Simanić doživeo je tešku povredu kada je u duelu sa Južnim Sudanom zadobio jak udarac u predelu bubrega, pa je kasnije morao da bude i operisan, što automatski znači da je njegova uloga na Mundobasketu gotova.

FOTO: Starsport

Ipak, deluje da je ovaj incident samo ujedinio selekciju Srbije i može da bude motiv više da se napadnu najviša mesta na planetarnoj košarkaškoj smotir, a u prilog tome ide i sjajan gest gde je njegov dres na klupi našeg tima, koji od 10 časova igra svoj duel sa Italijom, u kom bi pobeda donela četvrtfinale turnira.

Ovim smo svedoci da uloga nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde na prvenstvu još uvek nije gotova, i da je on i dalje na ovaj način uz ekipu i verovatno će biti jedan od najvećih navijača Orlova u Aziji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter