0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

BAHAR PRED NOVI PAZAR: ‘Podrška je izuzetno važna naročito posle poraza od Voždovca!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.23 u 14:58

‘Bili smo uznemireni i ljuti, međutim navijači koji su nam pevali i pružili sjajnu podršku.’

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Novi Pazar u okviru šestog kola Mozzart Bet Superliga Srbije u subotu od 20 časova. Šef stručnog štaba tima iz Ljutice Bogdana, Barak Bahar je pred ovaj susret rekao da je najbitnije da se fokusiraju na igru.

-Uvek skautiramo protivnika i znamo sve o njemu. Potrudili smo se da i pred utakmicu sa Novim Pazarom prikupimo sve neophodne informacije. Najbitnije je da se fokusiramo na našu igru i ono što mi želimo. Potrebne su određene promene i adaptacije, jer su i protivnici drugačiji, igrači će biti spremni za meč – započeo je.

Zatim se osvrnuo na ekipu Novog Pazara.

-Novi Pazar ima dosta igrača od kojih preti opasnost, naročito u napadu. Međutim kad utakmica počne svaki igrač koji se nalazi na terenu može da se izdvoji, zato smo se u pripremi utakmice fokusirali na čitav tim – jasan je Izraelac,

Istakao je da je podrška veoma bitna.

-Podrška je izuzetno važna ekipi, naročito posle utakmice protiv Voždovca koju smo izgubili. Bili smo uznemireni i ljuti, međutim navijači koji su nam pevali i pružili sjajnu podršku su pomogli da se oraspoložimo. Poraz je nešto što može da se desi, svakako da niko nije bio srećan kada se dogodio, ali pred nama je nova utakmica na kojoj ćemo moći da popravimo rezultat iz prethodnog kola – poručio je Barak.

Govorio je i o utakmici protiv Voždovca, gde su njegovi izabranici poraženi 3:2.

-Analizirali smo utakmicu. Glavni problem je bio što nismo otvorili meč na željeni način, počev od nas iz stručnog štaba pa sve do igrača. Nismo odradili presing onako kako to inače radimo, bili smo spori u napadima, kretnja nije bila na zadovoljavajućem nivou i to je ono na čemu smo radili tokom cele nedelje kako bi bili bolji već u subotu – naveo je.

Zvezda je u grupnoj fazi Lige šampiona dobila za protivnike Mančester siti, Lajpcig Jang Bojs, a trener ‘crveno-belih’ je kazao da je još rano pričati o tome.

-Još uvek je rano da pričamo o utakmicama Lige šampiona. Ispratili smo žreb, izuzetno smo uzbuđeni, ali nas pre tih mečeva očekuju još dva prvenstvena duela. Ne želim u ovom momentu da govorim o tome kako ćemo igrati u Ligi šampiona. Posle izgubljene utakmice prošlog vikenda imamo priliku da popravimo utisak i fokus je samo na meču protiv Novog Pazara – zaključio je Bahar.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter