1
Košarka

FOTO: FIBA

ZABRINJAVAJUĆE VESTI: Reprezentativac Srbije završio učešće na Mundobasketu – Hitno operisan!

Objavljeno: 31.08.23 u 09:37

Sreća nema posledica.

Srpski krilni centar Boriša Simanić iznenada je završio Mundobasket zbog više nego ozbiljnog zdravstvenog stanja. Saopštenje Košarkaškog saveza Srbije prenosimo u celini:

‘U duelu ispod koša Srbije, pred kraj jučerašnjeg meča, Simanić je dobio jak udarac laktom u predelu bubrega. Procena sudija, čak i nakon gledanja ponovnog snimka je da prilikom udarca nije bilo namere, ali Simanić zbog bolova nije mogao da nastavi meč. Odmah po izlasku iz igre, Boriša Simanić je upućen na urgentno odeljenje bolnice u Manili, gde je prvo zadržan na ispitivanju, da bi u toku noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije, prof. dr Dragana Radovanovića i operisan. Boriša se oseća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoje učešće na Svetskom prvenstvu. Košarkaški savez Srbije, svi reprezentativci i članovi stručnog štaba žele Boriši Simaniću brz i uspešan oporavak.’ – stoji u saopštenju.

Nadamo se da će Boriša brzo da se oporavi.

8
0

1 Komentara

  1. Verovatno poslednji nivo diletantizma kod sudija ne karakteriše taj udarac kao nesportski i nameran. Bukvalno ih treba poslati kući. Pogotovu sudiju sa čeone linije i ovog drugog iz polja. Uopšte, suđenje i fiba su debilana. Već deceniju ne uspevaju da nauče i stvore generaciju sudija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter