0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

SRPSKIM EKIPAMA TREBAJU ČUDA: Evo kada Partizan i Čukarički igraju svoje mečeve i gde ih možete gledati!

Objavljeno: 31.08.23 u 15:50

Bile bi to senzacije.

Dve srpske ekipe, večeras igraju revanš mečeve kvalifikacija za evropska takmičenja. Čukarički će na stadionu u Leskovcu dočekati grčkog velikana Olimpijakos, u okviru plej-ofa za plasman u Ligu Evrope, a od koga je u prvom susretu poražen sa 3:1.

Sa druge strane, ekipa Partizana će u Beogradu, u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija, dočekati Nordsjeland, danski tim koji je na svom terenu savladao crno-bele sa čak 5:0 u prvom meču.

FOTO: FK Partizan

Prvi će na teren fudbaleri Čukaričkog čiji meč počinje u 20 časova (RTS 1). Dobra stvar za Brđane je ta da je osigran nastup u grupnoj fazi Lige konferencija, pa ćemo ih pored Crvene zvezde i TSC-a sigurno gledati u evropskim takmičenjima.

FOTO: FK Čukarički

Sa druge strane, Partizan i Nordsjeland igraju utakmicu od 21 čas (RTS 2) na stadionu u Humskoj. Crno-belima treba senzacija kako bi izborili grupnu fazu nekog evropskog takmičenja ove godine.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter