1
Košarka

Nikola Pekovic round 31 Euroleague basketball match between Partizan and Barcelona in Belgrade, Serbia, on March 28, 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

„PRIČALI SMO O HALI OD 50.000 MESTA I PARTIZANU“: Peković otkrio da pomno prati crno-bele!

Objavljeno: 31.08.23 u 12:47

„Znam da će biti veliko interesovanje.“

Nekadašnji košarkaš, a kasnije i predsednik KK Partizan, Nikola Peković, trenutno se nalazi u Manili, gde pomno prati selekciju Crne Gore, ali i ostale učesnike Mundobasketa. Aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore, iskoristio je slobodno vreme da odgovara na pitanja novinara, a jedno je bilo vezano i za KK Partizan, za koji je istakao da ga pomno prati.

– Pratim, video sam sve… Super što je Kevin Panter ostao, počeli su pripreme. Najveća su očekivanja sa Željkom Obradovićem, nema tu mnogo da se priča o tome. Siguran sam da će on opet da uklopi da bude sve kako treba i nadamo se najboljem – počeo je Peković.

Kao i protekle godine, za Partizanovim sezonskim ulaznicama vlada neverovatno interesovanje.

– To sam video… Moj prijatelj je predsednik KK Zlatibor i on govori kako treba da napravimo halu od 50.000 mesta. Ovde ima takva od 50.000, baš smo pričali da li bi Partizan mogao da je puni svaku utakmicu. Znam da će biti veliko interesovanje, biće opet neizvesna Evrolige, ušao je ogroman novac, dovode se jaki igrači, pred nama je jedna uzbudljiva sezona.

Dobio je Peković pitanje i oko toga da li će se Željko Obradović smiriti ako ne odvede Partizan do F4 Evrolige.

– Ma teško, teško… (smeh). Prošle godine je propuštena velika šansa, ostaje veliki žal za tim. Vidim da su opet došla odlična pojačanja i nadam se da će Željko to sve da uklopi, imaju vremena da se pripreme – zaključio je Peković.

18
3

1 Komentara

  1. Pekovic je velika „grobarcina“,veliki covek koji je iskesirao svoje milione za spas KK Partizan i sigurno je jedini bivsi igrac koji je zavukao reku u svoj dzep ali nije sve u ljubavi jer voditi takvog giganta u jednoj Srbiji ipak trebas imati kao prvo, jake politicke a kao drugo i jake poslovne sposobnosti i zaledjine.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter