0
Košarka

Head coach Svetislav Pesic during the FIBA World Cup 2023 Group B match between Srbija and Kina at Araneta Coliseum on August 26, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Joaqui Flores/Starsport.rs ©)

PEŠIĆ SE NALJUTIO NA SRPSKOG NOVINARA U MANILI: „To je mnogo važno šta ste vi očekivali…“

Objavljeno: 31.08.23 u 13:14

Odmah ga je prekinuo.

Košarkaška selekcija Srbije ostvarila je savršen učinak od tri pobede u prvoj fazi Svetskog prvenstva. Nakon trijumfa nad Kinom i Portorikom, Orlovi su takođe nadigrali ekipu Južnog Sudana, što ih stavlja u sledeću fazu takmičenja s besprekornim rezultatom.

Sada slede izazovi protiv Dominikanske Republike i Italije, a tokom intervjua u susret tim duelima, selektor Srbije Svetislav Pešić, nije bio srećan zbog pitanja koje su mu postavili.

Jedan od srpskih novinara je krenuo sa pitanjem upućenim Pešiću, ali iskusni stručnjak ga je prekinuo na direkatan način.

– Ništa, završena je prva faza. Tri od tri, to smo i očekivali – započeo je svoje pitanje srpski novinar, pre nego što ga je Svetislav Pešić prekinuo bez okolišanja:

– Lepo je od vas da ste očekivali. To je mnogo važno šta ste vi očekivali. Ima li pitanja? – odgovorio mu je selektor Srbije.

Razgovor o toj temi se nije nastavio, već se prešlo na druga pitanja, a u međuvremenu je govorio i o povredi Boriše Simanića.

Koliko Srbija može na Svetskom prvenstvu u košarci?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter