0
Evrokupovi

Fudbal EURO 2020 Qualifiers-Okupljanje reprezentacije pred mec sa Ukraine Ukrajina Darko Kovacevic Stara Pazova,03.06.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DARKO KOVAČEVIĆ PRED REVANŠ ČUKARIČKOG I OLIMPIJAKOSA: ‘Bogata klupska istorija, timski i individualni kvalitet čine ih apsolutnim favoritom!’

Objavljeno: 31.08.23 u 11:39

Utakmica u koju ‘Brđani’ ulaze kao potpuni autsajderi, ali sa aktivnim rezultatom iz prvog susreta.

Legendarni fudbaler Darko Kovačević izneo je svoja očekivanja pred revanš susret Čukaričkog i Olimpijakosa. Prvi meč odigran u Pireju pripao je tada domaćinu sa 3:1, a uoči revanš Darko je rekao:

‘Čukaričkom prvenstveno nedostaje iskustvo igranja na evropskoj sceni i borbe u velikim utakmicama. S druge strane, Olimpijakos u ovakve duele ulazi sa velikom dozom samopouzdanja, s obzirom na činjenicu da su oni rutina za crveno-bele. Bogata klupska istorija, timski i individualni kvalitet čine ih apsolutnim favoritom u revanšu. Oduvek je Olimpijakos imao majstore u svojim redovima, setite se samo Gvidetija u moje vreme.’ – rekao je Kovačević za Meridiansport i potom odmah dodao:

during the UEFA Europa League Qualifiers 2023/2024 match between Olympiacos and FK Cukaricki on August 24, 2023 in Athens, Greece. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Vratio bih se na priču o konstantnom igranju na evropskoj smotri. Olimpijakos dugo traje, uvek je u vrhu, a to može biti i uglavnom jeste presudan faktor u duelima sa ekipama koje su nove u ovome. Klub je u mogućnosti da uloži novac, obezbedi treneru i stručnom štabu igrače koji će u svakom trenutku praviti razliku na terenu. U ovom momentu, od srpskih klubova samo Zvezda može da se nosi sa Olimpijakosom!’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter