0
Domaći fudbal

FOTO. Starsport

DANCI SU DRUGA DIMENZIJA ZA PARTIZAN: Crno-beli ni blizu trijumfa u Humskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.23 u 22:48

Crno-beli pali bez ispaljenog metka u Humskoj.

Partizan je i pred svojim navijačima poražen od tima Noršjelanda, ovaj put minimalnim rezultatom, ali ipak konačan skor 0:6 je i više nego dovoljan da pošalje Dance u grupnu fazu Lige konferencija.

FOTO: Starsport

Imale su obe ekipe u prvih 25 minuta par polušansi, ali nakon jednog kornera domaćih, danski gosti su otvorili sjajan kontranapad, a Osman je promašio pravi zicer u situaciji jedan na jedan.

FOTO: Starsport

Ipak, svega par minuta kasnije, na isteku pola sata igre, nakon sjajne i nesebične akcije, Noršjeland se praktično ušetao u gol, a gol je postigao upravo pomenuti tinejdžer, Ibrahim Osman.

Potom su gosti imali ponovo neverovatnu priliku, kada je Nigren izašao sam pred Jovanovića, ali je čuvar mreže beogradskog kluba, sačuvao minimalan minus u ovom meču.

FOTO: Starsport

 

Sjajnu šansu je imao Partizan u 42. minutu, kada je nakon prekida loše reagovao golman gostiju, Sveta Marković je šutirao, ali je Hansen na vreme uspeo da se postavi i zaustavi udarac kapitena crno-belih.

FOTO: Starsport

 

Drugo poluvreme praktično ljubiteljima fudbala nije pružilo ništa, jer Dancima očigledno nije previše bilo bitno da igraju fudbal, dok crno-beli nisu mogli da urade ništa što bi naškodilo rivalu sa severa, osim jedne polušanse Belića 20 minuta pre kraja meča.

 

Takođe je Nemanja Nikolić pocrveneo bez preke potrebe, jer je pri šest golova minusa praktično bezobrazno udario laktom devetnaestogodišnjeg rivala, ali ovaj crveni karton ništa neće promeniti, ali ostaje utisak da nije bilo potrebno popularnom Takiju.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter