0
Fudbal

FOTO: Starsport

DAN KADA JE EVROPA STIGLA U LESKOVAC: Srpski ‘Old Traford’ zasijao pod okriljem UEFE! (FOTO)

Objavljeno: 31.08.23 u 22:20

Lepe stvari za jug Srbije.

U okviru plej-ofa za grupnu fazu Lige Evrope večeras snage su odmerili fudbaleri Čukaričkog i Olimpijakosa od 20 časova. Ono što je u drugom planu jeste rezultat na ovom meču, jer se utakmica odigrala na stadionu Dubočice Leskovcu, a ovo je istorisjki dan za ovaj grad na jugu Srbije.

Naime, tim sa Banovog brda svoje evropske utakmice igraće na ovom terenu, a građani ‘Srpskog Mančestera’ će konačno imati priliku da gledaju velikane i da uživaju u odličnom fudbalu. Prvi od tih giganta bio je Olimpijakos, a videćemo nakon žreba ko će sve gostovati na ovom velelepnom zdanju.

FOTO: HotSport

Večeras su ovaj događaj ulepšali i navijači Crvene zvezde koji su došli da podrže svoju braću iz Grčke i napravili fanstastičnu atmosferu. Sigurno je da će svaki građanin Leskovca zapamtiti ovaj dan, a bolje je da se privikavaju, jer će reprezentacija  Srbija  ugostiti  Bugarsku u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Takođe, fudbalski klub Dubočica je na 100 godina postojanja uspela da izbori plasman u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije i donese veliku radost svojim vernim fanovima. Kapacitet ovog stadiona je 8200 mesta, a ceo projekat je iznosio 2.5 milijardi dinara.  Prvi čovek države najavio je još ulaganja u sportsku infrastrukturu, tako ćemo imati još ovakvih terena.

FOTO: HotSport

Pre Leskovčana, takođe, fantastičan teren dobili su Topolčani koji takođe uživaju u evropskom fudbalu, a i Zaječar Loznica mogu da se pohvali novim stadionima.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter