0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

TRENER OLIMPIJAKOSA PRED REVANŠ: ‘Srpski timovi znaju kako da nametnu pritisak!’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.23 u 20:13

Oprezan je.

Fudbaleri Čukaričkog igraju revanš susret plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope, a njihov rival je ekipa grčkog Olimpijakosa. Duel Čukaričkog i Olimpijakosa igra se u četvrtak od 20 časova. Uoči tog susreta svoja očekivanja izneo je trener Martinez:

‘Naš posao nije da potcenjujemo protivnika, niti da procenjujemo ko je kako nastupio. Spremni smo da igramo kao da je 0:0. Čukarički je ekipa koja nema mnogo iskustva u Evropi kao mi i neće biti problem da idemo dalje ako budemo odigrali na najvišem nivou.’ – rekao je i potom govorio o trećem mestu u Grčkoj i tome da li je Liga Evrope uspeh:

‘Olimpijakosu je u DNK da uvek bude šampion! Projekat je nov i doveli smo mnoštvo novih igrača. Želimo titulu i dobar plasman u Evropi, ne postoji druga opcija. Nadam se da razumete šta pričam, prevodi se sa španskog na grčki, pa onda na srpski. Teško je. Na kraju možete da pišete šta hoćete – poručio je sa osmehom.’ – dodao je trener Olimpijakosa.

O prvom susretu sa Čukaričkim rekao je:

‘Igrali smo dobro svih 90 minuta, ali uvodni trenuci su bili dovoljni. Hvala na lepim rečima, ali mi smo bez obzira na rezultat igrali do kraja. Verujem da smo gubili koncentraciju u sudijskoj nadoknadi vremena. Srpski timovi znaju kako da nametnu pritisak i iskoriste tu situaciju. Ne planiramo to da ponovimo sutra, morate razumeti da smo se tek okupili i da nam treba malo vremena. Neophodna je koncentracija od prve do poslednje sekunde.’ – zaključio je on.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter