0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

POZNATA SUDBINA JOKSIMOVIĆA: Oglasili su se Kragujevčani!

Objavljeno: 30.08.23 u 13:15

Trenerska vrteška uzela zalet.

Nakon poraza od Radničkog iz Niša 4:1 trener kragujevačkog Radničkog 1923, Dejan Joksimović ponudio je ostavku na mesto šefa stručnog štaba. Tim iz srca Šumadije izdao je saopštenje povodom ove odluke.

Poštujući moralni čin našef trenera, ali imajući isto tako u vidu njegov doprinos, staž i pripadnost klubu, kao i činjenicu da je to trener koji je se svojim kvalitetom i lojalnošću prošle sezone napravio drugi najveći uspeh u istoriji kluba plasmanom u plej-of Mozzart Bet Superligi Srbije, njegova ostavka je bez puno razmišljanja i jednoglasno odbijena, uz punu podršku i veru u šefa stručnog štaba i njegove saradnike – navode.

Fudbalski klub Radnički 1923 uvek se trudio da se sa aspekta sporta, poverenja i lojanlosti razlikuje od drugih, pa ćemo naše probleme kao i do sada rešavati sa više rada, odricanja i posvećenosti svih klupskih struktura, a ne bismo kakvim promenama i odlascima – poručili su iz Kragujevca.

Uvereni smo da ćemo iz ove krize izaći još jači i kompaktiniji na čelu sa Joksimovićem i njegovim stručnim štabom. Zato nam je u ovom trenutku, više nego ikada nepohodno jedinstvo svih onih kojima je Radnički na srcu, stopljeno u onaj prepoznatiljiv huk tribine kao pokretačkoj snazi na putu do novih uspeha kojima svi težimo – istakli su u saoštenju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Radnički 1923 Kragujevac (@fkradnicki1923kg)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter