0
Odbojka

FOTO: OSSRB

ODLIČAN START ZA ODBOJKAŠE: Srbija nadigrala Švajcarsku na otvaranju Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 30.08.23 u 23:33

Trijumfom je otvoreno takmičenje

Odbojkaška reprezentacija Srbije je sjajno započela svoj put na evropskom prvenstvu, ostvarivši ubedljivu pobedu nad selekcijom Švajcarske rezultatom 3:0. Naši odbojkaši su dominirali tokom celog meča, ostvarivši set pobede sa rezultatom 25:19, 25:16 i 25:19.

U prvom setu, Srbija je pokazala svoju dominaciju u organizaciji igre i efikasnim direktnim poenima, osvajajući prvi set rezultatom 25:19. U drugom setu, naš tim je nastavio sa ubedljivom igrom, ostvarivši veliku prednost od 25:16.

Međutim, Švajcarci nisu olako odustajali, pa su u trećem setu pružili snažniji otpor. Ipak, naši odbojkaši su uspeli da sačuvaju svoju prednost i zatvore meč sa rezultatom 25:19 u trećem setu.

Nakon meča, selektor Miran Kujundžić istakao je značaj ove pobede za dalji tok prvenstva, ističući da je dobar start od ključnog značaja za motivaciju tima i samopouzdanje.

Srbija će sledeći meč na evropskom prvenstvu odigrati u četvrtak od 18 časova protiv selekcije Belgije. Belgijski tim je u prvom kolu doživeo poraz od Italije rezultatom 3:0, što čini naredni meč Srbije protiv Belgije još zanimljivijim i važnijim za obe selekcije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter