2
Košarka

FOTO: STARSPORT

JOVIĆ OTKRIO KO MU JE DAO BITAN SAVET: „Rekao mi je da nastavim da šutiram – imamo hemiju!“ (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.23 u 15:14

„Sigurno ulazimo spremni.“

Košarkaška reprezentacija Srbije završila je prvu fazu Svetskog prvenstva sa maksimalnim učinkom 3/0. Danas je savladana selekcija Južnog Sudana rezultatom 115:83, a jedan od najboljih pojedinaca u našim redovima bio je mladi Nikola Jović, koji je postigao 25 poena.

Po završetku duela, košarkaš Majamija se obratio medijima, rekavši da je ovo bilo njegovo veče i da su ga saigrači pronalazi.

– Bilo je ovo moje veče. Ne mogu da kažem da sam zvezda, imamo mnogo iskusnije igrače kao što je Stefan Jović koji me je pronalazio, Milutinov koji mi otvori put da lako završavam u reketu. Jednostavno, saigrači me nalaze i pomažu, ja to koristim – rekao je Jović, a potom je odgovorio na konstataciju novinara da igra „kao mator“:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

– Ne znam šta bih rekao. Ne igram kao mator, nego sa samopouzdanjem. Znam šta sam radio da dođem do ovog nivoa. Uvek sam verovao u sebe, to ću i nastaviti.

Dobija Jović savete svih saigrača, a među njima se ističe Bogdan Bogdanović.

– Bogdan mi je prvi prišao posle Kine i rekao da nastavim da šutiram jer sam na toj utakmici promašio oba pokušaja za tri. Nastavio sam da šutiram i eto, sada pogađam. Nadam se da ću tako da nastavim.

Svestan je srpski košarkaš da nas čeka teži posao protiv Dominikanske Republike i Italije.

– Igramo svaku utakmicu da pobedimo. Sigurno ulazimo spremni. Neće biti lako, ali imamo dobru hemiju i mislim da izgledamo dobro na terenu – zaključio je Jović.

3
0

2 Komentara

  1. Sjajan momak, postao je omiljeni lik nase nacionalne selekcije. Mnogo drag decko, igra izvanredno i cela Srbija uziva u njegovoj igri ali i igri cele Reprezentacije. Samo tako, napred Srbija do medalje!

    0
    0
    Odgovori
  2. To su po meni sve prazne price. Te bajke su mogli da dele medjusobom a ne da iznose u javnost. Pravi test te hemije pocinje protiv Italije

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter