0
Evrokupovi

Guelor Kanga Marko Stamenic Mladost Lucani - Crvena Zvezda, Superliga Srbije fudbalska utakmica 11.8.2023. Lucani, Srbijja foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ISTORIJSKI DAN ZA SRPSKI FUDBAL: Crvena zvezda sutra saznaje imena rivala u Ligi šampiona, a ovo su svi mogući protivnici!

Objavljeno: 30.08.23 u 23:09

Čeka ih pakleno težak posao

Crvena zvezda se pridružuje najelitnijim evropskim fudbalskim ekipama u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona! Nakon završetka svih kvalifikacionih utakmica, sada je poznato kojih 32 timova će se takmičiti u ovom prestižnom klupskom takmičenju.

Crvena zvezda će biti smeštena u treći šešir prilikom žreba, a s obzirom na sve što je do sada prikazano pod vođstvom trenera Baraka Bahara, ambicije su visoke. Zvezda će deliti grupu sa renomiranim rivalima, a očekivanja su da će izboriti što značajniji evropski uspeh ove sezone.

Poslednja tri tima koja su uspela da izbore svoje mesto u Ligi šampiona su Antverp, Kopenhagen i PSV, dok su ekipe AEK iz Atine, Rakov i Rendžers propustile šansu za plasman.

Žreb za ovogodišnje izdanje Lige šampiona zakazan je za četvrtak od 18 sati, a sastav timova u šeširima izgleda ovako:

Šešir 1: Mančester siti, Sevilja, Barselona, Napoli, Bajern Minhen, PSŽ, Benfika, Fejenord

Šešir 2: Real Madrid, Mančester junajted, Inter, Borusija Dortmund, Atletiko Madrid, Lajpcig, Porto, Arsenal

Šešir 3: Šahtjor, Salcburg, PSV, Milan, Braga, Lacio, Crvena zvezda, Kopenhagen

Šešir 4: Jang Bojs, Real Sosijedad, Galatasaraj, Seltik, Njukasl, Union Berlin, Antverp, Lens

Nova sezona Lige šampiona počinje 19. i 20. septembra, donoseći uzbuđenje i neizvesnost svim ljubiteljima fudbala širom Evrope.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter