0
Košarka

Head Coach Ergin Ataman Istanbul during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN PORUČIO OLIMPIJAKOSU: ‘Poslednje tri godine su dominirali u Grčkoj, ali sada sam ja tu!’

Objavljeno: 30.08.23 u 08:45

Turski stručnjak najavio borbu do poslednjeg atoma snage.

Novi trener Panatinaikosa, Egin Ataman najavio je kraj dominacije Olimpijakosa Grčkoj, poručivši da ih poštuje, ali da je sada on tu.

-Veliko poštovanje za Olimpijakos. Imam veliko poštovanje za mog prijatelja Barcokasa. Imam veliko poštovanje za taj klub, menadžment i sve ostale. Znam da je veliko rivalstvo između njih i Panate.  Poruka je sledeća – poslednje tri godine su dominirali u Grčkoj, ali sada je tu Ergin Ataman, Panata je tu sa dobrim igračima, jakim igračima i život neće biti lak za Olimpijakos – jasan je Ataman.

Podsetimo, doskorašnji trener Anadolu Efesa, Ataman ovog leta je preuzeo grčkog giganta i najavio da će napasti sam vrh. Doveo i kapitalna pojačanja u vidu Vildoze Lesora, a verovatno tu neće stati. Panatinaikos sa novim stručnjakom kreće u novu sezonu baš protiv ljutog rivala Olimpijakosa 06.10 u Evroligi. 

Prošla sezona za PAO je imao lošu sezonu u Evropi, pa će sigurno čuveni Turčin pokušati da vratim ovaj tim na kolosek.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter