0
Košarka

FOTO: FIBA

VUČEVIĆ O SIMONOVIĆU: Samo reči hvale imao je o novom pojačanju Crvene zvezde!

Objavljeno: 29.08.23 u 18:21

Kao osvedočeni navijač Crvene zvezde, reklo bi se da je zadovoljan dovođenjem njegovog reprezentativnog kolege na Mali Kalemegdan.

Ovog leta je Marko Simonović odlučio da napusti Sjedinjene Američke Države i vrati se u Evropu. Pojačao je Crvenu zvezdu, a evo šta je o tome imao da kaže njegov saigrač iz reprezentacija Nikola Vučević:

‘Napredovao je dosta, pogotovo na fizičkom aspektu. Mogu slobodno reći da je jedan od najvrednijih igrača sa kojima sam radio. Ako mogu da kažem za sebe, među prvima sam svaki dan u sali, ali on je svaki put stizao pre mene i odradi teretanu i svoj individualni trening. Stvarno je igrač koji želi da napreduje i želi da sasluša, što je mnogo bitno za mladog igrača. Što se tiče njegovih kvaliteta, pametan je igrač koji igra sa mnogo energije. Veliki je takmičar, mnogo je popravio i tehniku šuta, a i unutrašnju igru, tako da mislim da je Zvezda dovela dobrog igrača i da može da im znači.’ – rekao je Vučević i potom dodao:

FOTO: FIBA

‘Još je mlad i treba mu dati vremena, naravno, da se privikne, mada pre je igrao za Megu, tako da poznaje ABA ligu, ali za Evroligu treba malo vremena da se navikne, treba imati strpljenja za tako mladog igrača. Mislim da je Zvezda napravila dobar potez, a meni je drago i zbog njega da se vratio i potpisao za Zvezdu, tako da ću imati prilike da ga gledam i bodrim, a naravno i van terena smo prijatelji, pa mi je dodatno drago zbog njega.’ – zaključio je iskusni centar.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter