0
Košarka

FOTO: FIBA

OGLASIO SE PEŠIĆ POVODOM PETRUŠEVA I AVRAMOVIĆA: ‘To se uvek dešavalo!’

Objavljeno: 29.08.23 u 13:20

‘Nije bilo utakmice kada medicinski staf nije radio.’

Selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić je govorio o ozbiljnosti povrede Alekse Avramoviće, ali se dotakao i Filipa Petruševa. Kari’ je rekao da su to tipične povrede i da misli da će obojica igrati sutra.

-Dobro su, mislim da će igrati obojica. Filip je već prošao preglede, nadamo se da će sve biti kako treba. To su tipične povrede, košarkaške. Da je juče bila utakmica koja odlučuje prvenstvo ili sudbinu, a isto će biti i sutra – naveo je on.

Dodao je da se svaki dan nešto dešava.

-Svaki dan se nešto dešava. Neko nekad ima stomačne probleme, to se dešava i dešavalo i ranije. Tako da svaki dan se nešto dešava. Nije bilo utakmice kada medicinski staf nije radio – istakao je Pešić.

Podsetimo, Aleksa Avramović je juče protiv Portorika loše doskočio i izvrnuo zlog, ali nalazi pokazuju da se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi. Sa druge strane Filip Petrušev je imao isti problem u meču protiv Kine, ali je propustio jučerašnji duel.  Srbija sutra igra protiv Južnog Sudana od 10 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter