0
ATP

FOTO: Twitter/CincyTennis

NOLE PORUČIO KOŠARKAŠIMA: ‘Želim im da održe dobru energiju i da se ne obaziru na komentare!’

Objavljeno: 29.08.23 u 08:56

‘Imaju šansu da dokažu koliko su dobri.’

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković prokomentarisao je košarkaše Srbije na Mundobasketu. On je istakao da trebaju što manje da se obaziru da komentare i distrakcije.

-Naravno da pratim, obožavam košarku. Imam lep odnos sa kapitenom Bogdanom Bogdanovićem. Nisam stigao da ih gledam jer je vremenska razlika baš velika. Pratim sve što se događa, želim im da odre dobru energiju i timsku atmosferu i da što manje obraćaju pažnje na komentare i distrakcije – poručio je Nole.

Naveo je da je dobro što su ispod radara, jer onda imaju šanse da dokažu koliko su dobri.

-Ja sam navijač, ali krivo mi je što mnogi ljudi daju sebi za pravo da se izjašnjavaju i kritikuju momke i otpisuju ih i pre nego što počne turnir. Mi smo jedna od najuspešnijih nacija u istoriji tog sporta. Želim da nastave u tom ritmu. Drago mi je možda što su ispod radara. Tada imaju šansu da dokažu koliko su dobri – zakjučio je Novak.

Podsetimo, Đoković je savladao Aleksandera Milera 3:0 u prvom kolu US Opena, a naredni susret igra protiv španskog tenisera, Bernapeom Zapatom Miraljesom. Takođe, košarkaška reprezentacija Srbije je na Mundobasketu ostvarila dve pobede nad  Kinom 105:63 i Portorikom 94:77 i plasirala se u narednu fazu takmičenja. Sledeći protivnik je Južni Sudan.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter