0
ATP

FOTO: Twitter/ ATP Tour

ĐOKOVIĆ NAKON POBEDE NAD MILEROM: ‘Odigrao sam na jako visokom nivou, koncentrisan sam!’

Objavljeno: 29.08.23 u 08:40

‘Nadam se da ću održati nivo igre i intenziteta.’

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković savladao je u prvom kolu US Opena Aleksandera Milera 3:0 (6:0/6:2/6:3). Nole je nakon susreta rekao ovde najglasnija i najvlažnija atmosfera od sva ćetiri grend-slema.

-Najglasnija i najvlažnija atmosfera od sva četiri grend slema. Od kada je napravljen krov ima manje cirkulacije vazduha, svi igrači su veoma mokri, znoje se mnogo na terenu, gledam i ostale. Ovaj turnir je video toliko istorije i toliko borbi, svi znaju da su noćne sesije na „Artur Eš“ najglasnije, najenergičnije, to je eho zbog krova i sve zajedno – započeo je.

Naveo je da Njujorčani vole tenis.

-Njujorčani vole svoj tenis, ostaju veoma kasno jer im je uzbudljivo i ja to volim. Svaki grend slem ima svoj šarm, Vimbldon je potpuna suprotnost, ovde je sve zabava, dobra energija, ako možete da se hranite time biće vam veoma zabavno – dodao je on.

Istakao je da je izašao na teren sa puno uzbuđenja i nestrpljenja.

-Odigrao sam odlično. Izašao sam na teren sa puno uzbuđenja i nestrpljenja. Dve godine je prošlo od finala. Za sada sve ide savršeno. Titula u Sinsinatiju, prvi meč ovde prošao izvanredno. Prva dva seta izvanredna, treći set je pao malo nivo igre. Odigrao sam na jako visokom nivou – nastavio je Nole.

Takođe, nada se da će ovako da nastavi.

-Nadam se da ću održati nivo igre i intenziteta. Koncentrisan sam. Počeci mečeva na poslednja dva Grend slema nisu bili baš najbolji u poređenju sa Australijan openom. Ovde mi je dodatni fokus da izađem sa visokim nivoom tenisa i intenziteta. To se i ostvarilo – poručio je Novak.

Na kraju se osvrnuo na Miu Ristić koja je osvojila čelendžer.

-Čestitam joj. To je veliki uspeh, ona je veoma mlada. To je sigurno veliki podstrek za nju i skok na listi. Približava se toj nekoj granici kada ulazi u kvalifikacije za Grend slemove. Želim joj sve najbolje. Nadam se da ćemo se uskoro susresti vrlo brzo – zaključio je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter