6
Domaći fudbal

from left Samed Bazdar, Nemanja Jovic, Ljubomir Fejsa and Aleksandar Filipovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Spartak Zdrebceva Krv and FK Partizan at stadium Subotica on February 19, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠOK U HUMSKOJ: Legendarni Ronaldo stiže u Beograd po fudbalera Partizana!

Objavljeno: 28.08.23 u 22:54

Žele da iskoriste tešku situaciju u kojoj se Partizan nalazi.

FK Partizan trenutno se nalazi na ivici eliminacije iz kvalifikacija za Ligu konferencija, nakon što su prvi meč plej-ofa izgubili sa 5:0 od Nordšelanda. Situaciju je pomno pratila ekipa Valjadolida, koja bi sada da ‘naplati’ tešku situaciju u kojoj se nalaze beogradski ‘crno-beli’.

Naime, klub koji predvodi Ronaldo zainteresovan je usluge verovatno trenutno najvećeg talenta u Humskoj ulici – Sameda Baždara.

Oni su na adresu ‘crno-belih’ poslali ponudu od pozajmici uz obavezni otkup od 2 miliona evra uz dodatne bonuse koji za sada nisu poznati.

15
36

6 Komentara

  1. Mali nista vec 2 godine ucinak nula veciti talenat kao Pantic Jovic Terzic poleteli visoko a gola nigde i treba da ide da oseti sta znaci zaraditi platu znojem ali bice odmah pozajmljen kao i drugi i tako se vucu i slepaju od kluba do kluba i ugase se

    0
    0
    Odgovori
  2. Prodati Bazdara sada je grehota,ali ako se mora onda treba odcepiti cenu od 5 mil.evra i 20 posto od naredne prodaje! Pa neka ide. Veoma sam ozbiljan ,jer kad jedan mali Cukaricki moze uglaviti u ugovor za golmana Petrovica 20 popsto od naredne prodaje i sada od Celzija dobija 3,5 mil. evra, kako to pa lopovi u Partizanu tu klauzulu ne mogu ubacti za supertalentovane momke kao sto je konkretno Bazdar?! Ali, zna se zasto to „ne mogu“ jer moraju sebe ugraditi kod menadzera,to je ta korupcijaka „kvaka“ koju rade u Partizanu godinama,decenijama. I zato Partizan nikad nece izaci na svetlost dana zbog lopovluka.

    11
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter