1
Fudbal

Nenad Lalatovic Radnicki Nis - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 23.10.2022. Nis Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ŠMEKERSKI POTEZ LALATOVIĆA: Nakon otkaza uradio ono što bi malo ko na njegovom mestu!

Objavljeno: 28.08.23 u 21:21

Oprostio je dugovanje svom doskorašnjem klubu.

Nenad Lalatović doživeo je šokantan trenerski preokret u Ukrajini, gde je dobio otkaz nakon samo 55 dana vođenja tima Zorje. Odluka uprave kluba usledila je nakon niza loših rezultata, a kap koja je prelila čašu bila je nedavna neubedljiva igra i remi protiv tima Minaja, koji se nalazi u donjem delu tabele. Nakon otkaza, Lalatović je poručio:

‘Gerero dugo nije igrao, Rusin ne igra. Mnogo je igrača povređeno. Ovo što smo uradili je maksimum ove ekipe. Hvala svima, nažalost odlazim iz Ukrajine.’ – rekao je Lalatović i potom dodao:

‘Nisam došao ovde zbog novca, tako da neću ni tražiti od kluba da ispuni sve obaveze prema meni po ugovoru. I ja sam nezadovoljan rezultatima, tako da dajem priliku klubu da angažuje novog trenera.’ – zaključio je Lalatović.

28
9

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter