1
Domaći fudbal

FK Javor (FOTO: Starsport)

SKORO ZAVRŠIO KARIJERU ZBOG POVREDE: Evo ko je momak koji je ‘pocepao’ mrežu Partizana u sred Humske! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.23 u 20:51

Zanimljiv fudbalski put.

Nakon duela Partizana i Javora u Humskoj pre nekoliko dana, mnogi su se zapitali ko je momak koji je pocepao mrežu ‘crno-belih’ sa velike udaljenosti. U pitanju je Dino Dolmagić, koji ima zaista interesantnu fudbalsku priču.

‘Da, baš je težak period iza mene. Po dolasku u TSC, dva dana posle, na prijateljskoj utakmici sam pokidao prednje ukrštene ligamente. Oporavljao sam se dugo, osam, devet meseci’ – rekao je Dolmagić i potom dodao:

‘U par situacija, iskren da budem, bio sam blizu da „okačim kopačke o klin“ jer je sve to bilo i psihički i fizički jako naporno. Nisam znao da li ću uspeti da se oporavim i kako će to sve izgledati na kraju. Ali evo, posle toga imao sam nekih sitnih povreda koje su bile posledica tih povreda. Međutim, ove sezone sam prošao celokupne pripreme bez ijednog propuštenog treninga i srećan sam što i dalje mogu da igram fudbal.’ – zaključio je fudbaler Javora u razgovoru za B92.

7
0

1 Komentara

  1. Svaka cast majstore za gol, sjajno si napravio dugi prodor i zazagao ga bas „krvnicki“! Ali ,ako (~), navijacc sam PFC, ali volim kad vidim pravo remek delo, a lakse mi je ovo reci nakon sto je moj Partizan ipak pobedio. Zelim ti svu srecu i mnogo ovakvih golova!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter