0
Košarka

during the FIBA World Cup 2023 Group B match between Srbija and Puerto Rico at Araneta Coliseum on August 28, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Starsport.rs ©)

PEŠIĆ POLUDEO NA TAJM-AUTU: Selektor Srbije ovim rečima probudio svoje igrače protiv Portorika! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.23 u 16:33

Bio je besan zbog igre svog tima

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je još jednu ubedljivu pobedu na Mundobasketu, ovog puta protiv Portorika, rezultatom 94:77.

Iako je delovalo da je meč donekle neizvesan, Portoriko nije uspeo nijednog trenutka da ugrozi Srbiju. Naš tim je u jednom trenutku stekao prednost od 32 poena, međutim, intenzitet igre je opao usled izmena i pada koncentracije igrača.

Kao odlika velikih timova, igrači bi trebalo da pruže maksimum tokom celog meča bez obzira na razliku u rezultatu. Upravo iz tog razloga, selektor Svetislav Pešić je osetio potrebu za intervencijom i zatražio tajm-aut, jasno izražavajući svoje nezadovoljstvo.

Popravljajte igru odmah! Odmah da se popravi igra, nemojte da se brukamo! Da budemo provincijski tim – motivisao je Pešić svoje igrače.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter